Bloody M320: гарнітура з активним шумозаглушенням, процесором від Qualcomm та можливістю підключення кількох пристроїв одночасно

18/04/2024

Сьогодні у нас на огляді гарнітура Bloody M320. Одного погляду на коробку достатньо, щоб зрозуміти її ключові переваги: стабільне з'єднання через Bluetooth v5.0, можливість одночасного під'єднання кількох пристроїв, наявність активного шумозаглушення, швидке заряджання і до 25 годин роботи від одного заряду. 

pOm9T3vmfv1RnF9TYsCM8ST8Imu4Gv2MBvRbqklkUszskSj8ntrakXgmX5RyCK3LEQdYtPPm0UL3mI8-SArEF9xEZ5kzqyp-pRrCi33z_hQ8eUhFnUvoKXsRAjy_C2ZLgATnyPcFq6Kf7cxdVT7UsA4

КОРОБКА І КОМПЛЕКТ

Гарнітура Bloody M320 постачається в картонній коробці, оформленій у фірмових червоно-чорних кольорах бренду. Коробка дуже інформативна: маркетологи, справді, постаралися використати площу упаковки по максимуму і перерахувати всі переваги навушників. Все англійською, але завдяки використанню в дизайні інфографіки, графічних символів і фотоелементів конструкції все зрозуміло навіть тим, хто взагалі не знає англійської.

Розкривши і знявши верхню упаковку, ми виявимо під нею чорний матовий кейс зі щільного картону. І ось тут виникає приємне відчуття, що в наших руках щось преміальної якості. 

В коробці також є кабель для зарядки Type-C, аудіокабель 3.5 мм, кольорову інструкцію користувача та чорну, м'яку дорожню сумку з фіксатором шнурка для зручного зберігання і перенесення навушників. Загалом ті, кому важливий дизайн і якість пакування точно зацінять Bloody M320.

ДИЗАЙН

Дизайн Bloody M320 можна назвати класичним, навіть лаконічним, як для ігрової гарнітури. Корпус навушників виконаний з матового чорного пластику: він приємний на дотик і не збирає відбитки пальців.

Регульоване оголів'я з двох сторін має механізм, який дає змогу додати до розміру навушників 5 см, тому в них буде комфортно геймерам незалежно від розмірів голови. Розсувний механізм має 9 положень фіксації з кожного боку, тому регулювання можна виконати досить точно, крім того, на його внутрішній металевій частині нанесено пронумеровані розподіли, тому достатньо просто запам'ятати комфортне значення.

o8rSL1XIMfv-9GgMqcvn4cm9CoQaoIyTRARMoYrlPBrdywGvfpYs_fv3kwa4o60HxqnKmXTHbcArseA3pXK7sEgLm4GnJGuC6W9aqTYXAdela_gU-RvluGtW9CYmRkGgFk3BTAHgrhwu4Asuc-fWT4o

На внутрішній частині оголів'я є м'яка вставка, яка зменшує тиск гарнітури на голову. В основі оголів'я виробник додав механізм, який дає змогу крутити чаші по горизонталі аж до 90°. Завдяки цьому навушники не тиснуть, а ще це спрощує зберігання й транспортування.

Чаші виконані з того ж чорного матового пластику, що і оголів'я, вони овальної форми. По периметру зовнішньої частини є тонкий хромований овал, у центрі якого фірмова долонька Bloody, що має рельєфну фактуру. М'які амбушюри мають покриття з екошкіри з текстильною вставкою, що захищає динамік.

TGz57RLf3HB5I3WktTIOEvP6hFp2X4iOp73FgwD0B5PcBtKncJvi_KlY33QtxsRhAVedrCl1PFCenytLTR4XVVlU8B1WB0Y-KDSOszk2a-xHdxP_F20x7CcXQq4Y_1jJXyiepHrPLMlqtppxoM7DpRo

У нижній частині правої чаші розташований порт для зарядки USB Type-C, знизу лівої чаші - роз'єм для дротового підключення 3,5 мм. Із заднього боку правої чаші розташовані три кнопки керування, а також світловий індикатор, що показує рівень заряду батареї і стан підключення. На лівій чаші розташована клавіша увімкнення/вимкнення шумозаглушення.

ДОСВІД КОРИСТУВАННЯ

З бездротовим підключенням гарнітури не виникало жодних проблем. Всі пристрої швидко виявили Bloody M320 та з’єдналися. Виконати пошук пристрою доведеться тільки першого разу, всі наступні під час увімкнення гарнітури сполучення встановлюється автоматично. Для тестування використовувалися: смартфон Google Pixel 6 Pro, iPhone 14 Pro Max та Macbook Air.

9cEkdxUazQxnRiwUFSHiwArua0-pXKmITMzXlp1yY6JxIEz3n8aN2FhiWQ_6199razkTIdBD0suMPDLqdnKcN_2kFVmgi_gGLEpQk57cK-XMrNG4ILBMpQYxVuC6zq35KIFbl6n7HAdXxeHISVYH8Hk

Дуже пракична фішка — можливість підключення до кількох пристроїв одночасно. Зручно, наприклад, коли під час перегляду фільму на ноутбуці у разі вхідного дзвінка вам не доведеться знімати навушники, щоб відповісти: гарнітура автоматично поставить відео на паузу, переключиться на смартфон, а після завершення розмови знову запустить відео.

Про дротове підключення сказати особливо нічого, приємно, що в комплекті є кабель на 1,5 м.

Завдяки перерахованим у попередньому пункті особливостям конструкції, носіння гарнітури справді дуже зручне і не викликає дискомфорту. Навушники не тиснуть, у них не спекотно, навіть якщо використовувати в доволі теплому приміщенні або на вулиці.

Розташування кнопок управління зручне й інтуїтивно зрозуміле. Центральна кнопка, якщо її утримувати, відповідає за увімкнення/вимкнення гарнітури, а коротке натискання — пауза/відтворення. За допомогою трьох коротких натискань активується голосовий помічник. Короткими натисканнями верхньої і нижньої кнопок можна додати або прибрати гучність відповідно, а довгими — погортати треки. При бездротовому підключенні за допомогою нижньої кнопки можна відповісти на вхідний виклик або відхилити його.

Заявлений виробником робочий діапазон у 10 метрів повністю відповідає дійсності, тому в будь-яких умовах можна буде комфортно розташуватися щодо підключеного пристрою.

ЗВУЧАННЯ

Виробник обіцяє, що завдяки процесору Qualcomm QCC3034 та 40-міліметровим графеновим динамікам, які підтримують звук aptX HD, ми отримаємо імерсивний (повне занурення) звук. На практиці це означає, що ми легко можемо визначити джерела звуку. В іграх це буває дуже важливо, коли потрібно виявити загрозу або за звуком зрозуміти, де ховається суперник.

1UQRZmHZebODJrp1mD7E0IAwOe8P7qBkjTsVJpVZNBzozsUNA0MzXYUof1afIzJHlr5yFEjIKECbEmJhFfounQUGj3xgSsLs0sEcznybuQLacs49MaS73AxHot2tPNik8MG7qsRgbXjO4HRVONthmuw

Більшість навушників, навіть із заявленим об'ємним звучанням, ця функція працює посередньо, але Bloody M320 в цьому сенсі працюють просто чудово.

Окремо варто згадати про незначну розсинхронізацію звуку і зображення під час гри. При дротовому підключенні синхрон буде ідеальним, але при підключенні по Bluetooth так буває не завжди. Розсинхрон не критичний, хто грає не часто, то цього навіть не помітить, але професіонали звернуть на це увагу. 

6y8ZEJlC2y_UuDO5bIv2HbpkMryxQ30NsS6YodXz_rXNLo3VjT3YK6kfhAg_rZmb_d-7i0jrho2ZNLTP-cx99KUZ7m38fQUni0oFyosIX-HknIOtTKRH3uWSB-_4PVI00R46L1g3qjhtRu6C64elTYE

Bloody M320 підійде і для прослуховування музики. Навушники точно порадують любителів балансу. Тут не буде супер басів, як у бюджетних навушниках. Зате можна буде однаково насолодитися класичною музикою, роком, репом і навіть електронікою.

Шумозаглушення теж працює добре, навіть в дуже шумному середовищі ви зможете чітко розібрати слова героїв фільму чи подкасту, який переглядаєте.

АВТОНОМНІСТЬ

Інформації щодо заявленого часу відтворення до 25 годин можна довіряти: за 10 годин активного використання гарнітури на високій гучності розрядити батарею вдалося тільки на 40%.

ВИСНОВКИ

Bloody M320 — це той випадок, коли обіцянки виробника збіглися з висновками після досвіду користування. Чудова якість звучання, максимальна зручність експлуатації завдяки ергономічному дизайну. Виробник подбав, щоб гарнітура поєднувала в собі все необхідне для комфортного використання.

 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?