Що подарувати дівчині на 8 березня?

04/03/2021

Пам-пам-пам… свято весни та жіночності вже зовсім скоро, а ти досі не придбав подарунок для своєї квіточки?

Не хвилюйся! Ми допоможемо тобі зробити цей день для неї незабутнім:)

Отож, відкривай нотатки та записуй покрокову інструкцію!

  1. Обов'язково почни ранок 8 березня з приємних та милих сюрпризів. Це може бути кава та сніданок в ліжко, букет квітів і маленький презент. 

  2. У цей день всі домашні справи на тобі! Помий посуд, зроби невеличке прибирання — здивуй її своєю працьовитістю. 

  3. Далі потіш її смачненьким та солоденьким. Фреш або смузі з її улюбленим десертом із 17а_juicebar точно стануть вдалим вибором:) 

  4. Весна — ідеальний час для теплих та затишних прогулянок, то ж відправляйся у парк або на “ваше особливе місце”. Тримай її за руку та говори компліменти! Повір, вона почне танути швидше, аніж морозиво у 40 градусну спеку:)

  5. Наступний твій крок : втілення мрії у реальність:) Обирай крутий гаджет в КТС — та даруй-даруй-даруй!

Ми впевнені, що вона вже сотню разів натякала на те, що хоче новий iPhone, про який так довго мріяла:)

111_2.jpg

Або ж розумну зубну щітку для ідеально білосніжної усмішки:)

86_4.jpg

Чи можливо новий фен з крутими функціями, яких точно немає у старому?)  

Або ж епілятор, який точно знадобиться кожній дівчині:)

Чи вірного домашнього помічника робота-пилососа, що значно полегшить прибирання?

149_1.jpg

Ми врахували усі можливі побажання — тож тепер ти можеш придбати подарунки за вигідними пропозиціями:) Та і не лише подарунки, але й безліч інших крутих гаджетів за акційними цінами! 

Ти не повіриш! Але на це свято ми і для тебе підготували подарунок, адже ти так сильно старався для своєї солоденької. Даруємо розумну зубну щітку до кожного смартфона! 

106_3.jpg

Висновки:

Щодня твої близькі люди посміхаються та радіють навіть найменшим дрібничкам. І як круто, коли причиною їх щасливих усмішок можеш стати ти:) Нехай свято не буде приводом нагадати своїм рідним про те, як сильно ти їх любиш та цінуєш! Роби це постійно та даруй емоції, а ми тобі в цьому з радістю допоможемо!

Читай також:

Що користувачі найчастіше роблять зі старим смартфоном при покупці нового?

iPhone 13 отримає 1 ТБ вбудованої пам’яті

Читайте також:
Bloody M320: гарнітура з активним шумозаглушенням, процесором від Qualcomm та можливістю підключення кількох пристроїв одночасно
Сьогодні у нас на огляді гарнітура Bloody M320. Одного погляду на коробку достатньо, щоб зрозуміти її ключові переваги: стабільне з'єднання через Bluetooth v5.0, можливість одночасного під'єднання кількох пристроїв, наявність активного шумозаглушення, швидке заряджання і до 25 годин роботи від одног
18/04/2024
OPPO Reno11 F 5G: “F” - фановість чи функціональність?
Нещодавно компанія OPPO презентувала смартфон Reno11 F 5G, який є дещо спрощеною версією OPPO Reno11 5G, який був презентований у лютому. В цьому огляді ми детальніше розберемося, що означає літера “F” у назві та визначимося “F” — це про функціональність чи про фановість. 1 товарів Великий блок ДИ
15/04/2024
Як блокувати спам-дзвінки на iPhone?
Якщо ви втомилися отримувати дзвінки з невідомих номерів, які пропонують вам все - від швидких кредитів до покупки килимів у ваше авто, тоді ця стаття саме для вас. Тут ми детально розповімо вам як зробити так, щоб спамери та шахраї не відволікали вас і не створювали зайвих незручностей. Забігаючи
11/04/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?